Veja nieuws

Toonzaal open op 3 november 2018

Tijdens de herfstvakantie is VEJA gesloten op 1 en 2 november. Op 3 november is onze toonzaal geopend tussen 10u-12u en 14u-17u. Kom gerust langs om uw project voor te leggen aan onze project managers en we bespreken graag samen hoe we uw badkamermoment kunnen verwezenlijken. Mocht u ons op 1 of 2 november willen... Read more »

Lees meer

Themadag: asbest op de werf

Het was Europese week voor de veiligheid en gezondheid op het werk van 22-26 oktober. Ook VEJA nam actief deel aan deze sensibiliseringsactie. We organiseerden ism met NXT-PRO een themadag rond asbest op de werf. Onze medewerkers maakten kennis met de nieuwste persoonlijke beschermingsmiddelen, leerden hoe ze asbest moeten herkennen en hoe ze correct moeten... Read more »

Lees meer

Weekend van de klant 6 en 7 oktober 2018

Wees welkom op onze opendeurdagen tijdens het weekend van de klant op 6 & 7 oktober 2018 en laat u onderdompelen in de wereld van Veja. Bij een culinaire lekkernij leiden wij u graag rond in onze toonzaal en bespreken wij hoe uw droombadkamer of douche op maat kan gerealiseerd worden. Maak kans op 2 arrangementen voor... Read more »

Lees meer

Alape: esthetiek in zijn puurste vorm

Iedere badkamer is uniek. Het is de ruimte bij uitstek die uw persoonlijkheid, stijl en levensfase reflecteert. Waarom zou u dan niet eens voor een ander materiaal dan porselein, kunstmarmer of corian kiezen? Een wastafel of handenwasser in strak geglazuurd staal van Alape zorgt voor het onderscheid. Esthetiek in zijn puurste vorm en dit reeds... Read more »

Lees meer

Tegelwerk in verstek

We krijgen meer en meer de vraag van onze klanten om het tegelwerk in de badkamer in verstek te plaatsen. Dit betekent dat de uitwendige hoeken van het tegelwerk wordt geslepen ipv afgewerkt met een rvs of zilveren profiel. Dit geeft uiteraard een prachtig resultaat, waardoor uw badkamer een nog mooiere uitstraling krijgt. Onze tegelzetters... Read more »

Lees meer

vacature: talentvolle vakman

Marc gaat met pensioen vanaf 1/09, maar heeft besloten om toch nog even te blijven na reeds een carrière van 18 jaar bij VEJA Badkamers om zo zijn kennis met een nieuwe talentvolle vakman te kunnen delen. Bent u diegene met passie voor de job? Wilt u met plezier komen werken en deel uitmaken van... Read more »

Lees meer

Met frisse moed gestart!

Na een deugddoend bouwverlof zijn we weer met frisse moed en nieuwe ideeën gestart. Ondanks de hitte hebben onze ploegen reeds hard gewerkt aan de nieuwe pareltjes in wording. Woensdag 8/08 opent onze toonzaal opnieuw de deuren om 14u. Past dit tijdstip u niet, neem gerust even contact en wij bekijken samen met u wat... Read more »

Lees meer

Bouwverlof 2018

Het jaarlijkse etentje, het pensioen van Marc, de grote opkuis, de laatste afwerkingen… Het bouwverlof komt eraan. Al onze medewerkers hebben de tijd voor rust, familie, vrienden en genieten van het leven zeer erg verdiend. Onze showroom is nog open op 14 juli en dan is VEJA gesloten tem 5 augustus. Wij gaan in binnen-... Read more »

Lees meer

Ook VEJA strijdt mee tegen kanker

Elk jaar steunt VEJA verschillende initiatieven van lokale verenigingen, doch kiezen we ook voor enkele goede doelen die het verschil maken. Zo is VEJA oa sponsor van VZW De Kleine Hartjes ter ondersteuning van Kindercardiologie UZ Leuven. Dit jaar maken we ook graag een gift over aan het Fonds voor innovatief kankeronderzoek KULeuven. Zo hopen... Read more »

Lees meer

Zorgeloos genieten van uw oude dag? renoveer uw badkamer

Renoveert u ook uw badkamer met het oog op een zorgeloze oude dag? mis dan zeker deze tips van Zimmo niet en kom vrijblijvend langs om uw nieuwe inloopdouche te bespreken. In onze showroom tonen we u graag hoe u uw badkamer kan aanpassen om veilig en zonder valpartijen te genieten van uw badkamermoment… Bent... Read more »

Lees meer

Foto’s toonzaal

Wij zijn volop bezig om de laatste hand te leggen aan onze nieuwe folder.

Lees meer

Showroom gesloten op 31 mei 2018

Donderdag 31 mei is de showroom uitzonderlijk gesloten. Wij nemen deel aan het technisch forum van Sax Sanitair om jullie nog beter te kunnen bijstaan met raad en daad. Graag verwelkomen we jullie opnieuw op vrijdag 1 juni. Uiteraard blijven we wel telefonisch en per mail bereikbaar.

Lees meer

Openingsuren Hemelvaartweekend: ontdek de sunshower

Onze showroom is gesloten op 10 en 11 mei 2018. Op zaterdag 12 mei ontvangen we u graag om u o.a. te laten kennismaken met onze Sunshower duo. Zo kan u ook in uw badkamer genieten van de zomerse warmte van de afgelopen dagen. De Sunshower heeft verschillende voordelen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van... Read more »

Lees meer

0pendeurweekend 16-17-18 maart 2018

“Geniet van uw badkamermoment” Ontdek onze vernieuwde toonzaal tijdens ons opendeurweekend. Laat u rondleiden in ons magazijn en ontdek de nieuwste Axor Powderrain Douche of maak kennis met de infraroodcabine van Health Mate. Een culinaire lekkernij voor iedereen en springkasteel voor de kinderen.

Lees meer