Veja nieuws

VEJA neemt deel aan Bouw en Reno 2024 te Antwerpen

Veja neemt opnieuw deel aan Bouw en Reno 2024 te Antwerpen van 13 tem 21 januari 2024 met 2 standen in hal 4 en hal 2. Wenst u ook te komen? Registreer u dan via deze link en wij verwelkomen u graag Tickets Bouw en Reno 2024 VEJA

Lees meer

Bouwverlof 2023

Ons team geniet van het jaarlijkse bouwverlof van 21/07 tem 15/08/2023. De toonzaal in Puurs is uitsluitend geopend op afspraak. De toonzaal in Knokke is de hele zomer open op de normale openingsuren. Wenst u een opmeting te laten uitvoeren? Stuur ons dan gerust een mail naar info@vejabadkamers.be. Wij wensen u een fijne zomer en... Read more »

Lees meer

Inspiratiedagen 2022

U bent van harte welkom op 20-21 en 22 mei tijdens onze Inspiratiedagen 2022 te Puurs. Wenst u uw badkamer, douche of toilet te renoveren? Uw bad vervangen door een inloopdouche? Kennis maken met ons professioneel team en onze manier van werken? Uitleg krijgen over hoe uw energie kan besparen in uw badkamer? Kleur te... Read more »

Lees meer

Accessoires in uw badkamer

Heeft u reeds een mooie badkamer, maar wenst u deze af te werken met kwaliteitsvolle accessoires, dan kan u hiervoor ook steeds een beroep op ons doen. Wij komen vrijblijvend langs en kijken wat u juist nodig heeft en in welke stijl. Onze vakmannen komen deze accessoires volledig volgens uw wensen plaatsen. U kan bij... Read more »

Lees meer

Veja neemt deel aan Bouwroute op 13-14 maart 2021

Veja Badkamers neemt deel Bouwroute 2021 op 13 en 14 maart. Wij ontvangen u graag in onze toonzalen te Puurs en Knokke om uw plannen te bespreken. Legt u uw opmeting vast tijdens dit weekend, verwennen wij u graag met een waardebon van 250,00 EUR die u kan gebruiken bij de verwezenlijking van uw projet... Read more »

Lees meer

Verwen met de Veja waardebon

Nog geen een idee wat u cadeau wilt geven? Veja Badkamers helpt u een handje met een waardebon. Iedereen vindt zijn gading in onze collectie van premium verwenproducten: van zijdezachte handdoeken tot relaxerende bad- en doucheproducten. Het bedrag van de cadeaubon kan u zelf kiezen bij aankoop. Reserveer alvast uw bon per mail en kom... Read more »

Lees meer

Summer Store Knokke

De Veja Summer Store presenteert u een selectie premium verwenproducten op een toonblaadje. Leg uzelf in de watten met zijdezachte handdoeken of relaxerende bad- en doucheproducten: Antoniolupi • Laufen • Vola • Axor • Self • Abyss & Habidecor … Of laat u verwonderen door ons luxueuze aanbod, uniek in België. Als dé badkamerrenovatie specialist... Read more »

Lees meer

VEJA-tegelteam zoekt een derde vakman!

Onze tegelzetters Bert en Mitch verwelkomen graag een nieuwe collega! Het VEJA-team is op zoek naar een nieuwe vakman om samen prachtige badkamers te realiseren. Bent u gepassioneerd door uw job, verlegt u graag uw grenzen, kan u zelfstandig werken, bent u fier op uw werk en krijgt u graag de nodige kansen? Dan verwelkomen... Read more »

Lees meer

CORONA-maatregelen

Na een verplichte sluiting, starten wij op 11 mei zowel de werven als de opmetingen en de bezoeken in de toonzaal opnieuw op. Onze medewerkers zijn voorzien van het nodige beschermingsmateriaal en hebben een uitvoerige opleiding gekregen mbt de CORONA-maatregelen. De rode draad hierbij is dat de gezondheid van u en onze medewerkers cruciaal is.... Read more »

Lees meer

Veja 25 jaar, wij blijven verwonderen. 

  Al ruim 25 jaar creëren wij sensationele badkamermomenten. Uw badkamer heeft een onberispelijke kwaliteit, tot in de kleinste details en is steeds 100% afgestemd op uw noden en wensen. Uw Veja badkamer tart alle verbeelding. Zelfs de allerkleinste en dagelijkse gewoontes – uw verwondermomenten – uit uw ochtend- en avondritueel beleeft u extra intens en douchen voelt simpelweg fenomenaal.... Read more »

Lees meer

Openingsuren Kerst 2019

Tijdens de kerstvakantie, genieten onze vakmannen van hun welverdiende rust. De toonzaal is wel beperkt open en dit op de volgende dagen: zaterdag 21/12: 10u – 17u maandag 23/12: 13u – 16u vrijdag 27/12: 13u – 17u zaterdag 28/12: 10u – 17u Mocht dit voor u niet passen, aarzel dan zeker niet om even contact... Read more »

Lees meer

VEJA in Feeling GOLD edition Home

Wauw, wat een verrassing! In het najaarsnummer Feeling Gold editie Home, wordt VEJA Badkamers vermeld als hét referentieadres voor de installatie van uw nieuwe badkamer. Dit is een beloning voor het harde werk van ons volledig team. Wij zijn ongelofelijk fier op het vakmanschap dat zij telkens opnieuw vertonen, zowel in ontwerp als de uitvoering... Read more »

Lees meer

… en wij zijn weer vertrokken

Het bouwverlof heeft deugd gedaan. Het team is uitgerust. De eerste werven zijn opgestart en onze project managers kruisen Vlaanderen en Brussel weer door om verschillende opmetingen uit te voeren en op basis daarvan en voorzien van nieuwe inspiratie, prachtige badkamers te ontwerpen. We werken verder hard aan een aantal vernieuwde boxen in de toonzaal... Read more »

Lees meer

Bouwverlof 2019

De laatste badkamers worden afgewerkt, de laatste offertes worden besproken en het magazijn wordt opgekuist. Dit kan maar één ding betekenen: het bouwverlof komt eraan! De laatste loodjes in de hitte waren zeer zwaar en ons voltallig team heeft dan ook haar vakantie dubbel en dik verdiend. Vanaf 15 juli zullen zij gedurende drie weken... Read more »

Lees meer

Bouwroute 16-17 maart 2019

Meer dan 50 bedrijven in Klein-Brabant stellen tijdens het weekend van 16-17 maart 2019 hun deuren open. Uiteraard bent u ook in onze showroom welkom. Wij dompelen u graag onder in de badkamerwereld en vertellen u graag over de nieuwste trends die wij gezien hebben op ISH te Frankfurt. Wij stellen tevens verschillende toonzaalmeubels te... Read more »

Lees meer

Beurs Wonen Mechelen 2019

   VEJA badkamers start haar 25ste jubileumjaar in 2019 door haar eerste deelname aan de beurs Wonen 2019 te Mechelen. De nieuwe douchetoilet van Laufen zal te zien, alsook de Powderrain van Axor en een douche afgewerkt met Murano-glasmozaïek. Wij nodigen u graag uit op onze stand 417. In het weekend is de beurs open... Read more »

Lees meer

Sneak preview projecten

Graag geven wij u een kleine sneak preview van enkele afgewerkte projecten. De komende weken zullen deze uitvoerig worden toegelicht op onze website.

Lees meer

Toonzaal geopend tijdens de kerstvakantie 2018

De feestdagen naderen met rasse schreden. Het wordt kouder buiten en een lekker warm bad kan deugd doen in de winter. Denkt u er ook over na om uw badkamer aan te passen aan uw stijl en noden? Breng onze toonzaal dan zeker een bezoekje tijdens de maand december. Tijdens de kerstvakantie is de toonzaal... Read more »

Lees meer

Toonzaal open op 3 november 2018

Tijdens de herfstvakantie is VEJA gesloten op 1 en 2 november. Op 3 november is onze toonzaal geopend tussen 10u-12u en 14u-17u. Kom gerust langs om uw project voor te leggen aan onze project managers en we bespreken graag samen hoe we uw badkamermoment kunnen verwezenlijken. Mocht u ons op 1 of 2 november willen... Read more »

Lees meer

Themadag: asbest op de werf

Het was Europese week voor de veiligheid en gezondheid op het werk van 22-26 oktober. Ook VEJA nam actief deel aan deze sensibiliseringsactie. We organiseerden ism met NXT-PRO een themadag rond asbest op de werf. Onze medewerkers maakten kennis met de nieuwste persoonlijke beschermingsmiddelen, leerden hoe ze asbest moeten herkennen en hoe ze correct moeten... Read more »

Lees meer

Weekend van de klant 6 en 7 oktober 2018

Wees welkom op onze opendeurdagen tijdens het weekend van de klant op 6 & 7 oktober 2018 en laat u onderdompelen in de wereld van Veja. Bij een culinaire lekkernij leiden wij u graag rond in onze toonzaal en bespreken wij hoe uw droombadkamer of douche op maat kan gerealiseerd worden. Maak kans op 2 arrangementen voor... Read more »

Lees meer

Alape: esthetiek in zijn puurste vorm

Iedere badkamer is uniek. Het is de ruimte bij uitstek die uw persoonlijkheid, stijl en levensfase reflecteert. Waarom zou u dan niet eens voor een ander materiaal dan porselein, kunstmarmer of corian kiezen? Een wastafel of handenwasser in strak geglazuurd staal van Alape zorgt voor het onderscheid. Esthetiek in zijn puurste vorm en dit reeds... Read more »

Lees meer

Tegelwerk in verstek

We krijgen meer en meer de vraag van onze klanten om het tegelwerk in de badkamer in verstek te plaatsen. Dit betekent dat de uitwendige hoeken van het tegelwerk wordt geslepen ipv afgewerkt met een rvs of zilveren profiel. Dit geeft uiteraard een prachtig resultaat, waardoor uw badkamer een nog mooiere uitstraling krijgt. Onze tegelzetters... Read more »

Lees meer

vacature: talentvolle vakman

Marc gaat met pensioen vanaf 1/09, maar heeft besloten om toch nog even te blijven na reeds een carrière van 18 jaar bij VEJA Badkamers om zo zijn kennis met een nieuwe talentvolle vakman te kunnen delen. Bent u diegene met passie voor de job? Wilt u met plezier komen werken en deel uitmaken van... Read more »

Lees meer

Met frisse moed gestart!

Na een deugddoend bouwverlof zijn we weer met frisse moed en nieuwe ideeën gestart. Ondanks de hitte hebben onze ploegen reeds hard gewerkt aan de nieuwe pareltjes in wording. Woensdag 8/08 opent onze toonzaal opnieuw de deuren om 14u. Past dit tijdstip u niet, neem gerust even contact en wij bekijken samen met u wat... Read more »

Lees meer

Bouwverlof 2018

Het jaarlijkse etentje, het pensioen van Marc, de grote opkuis, de laatste afwerkingen… Het bouwverlof komt eraan. Al onze medewerkers hebben de tijd voor rust, familie, vrienden en genieten van het leven zeer erg verdiend. Onze showroom is nog open op 14 juli en dan is VEJA gesloten tem 5 augustus. Wij gaan in binnen-... Read more »

Lees meer

Ook VEJA strijdt mee tegen kanker

Elk jaar steunt VEJA verschillende initiatieven van lokale verenigingen, doch kiezen we ook voor enkele goede doelen die het verschil maken. Zo is VEJA oa sponsor van VZW De Kleine Hartjes ter ondersteuning van Kindercardiologie UZ Leuven. Dit jaar maken we ook graag een gift over aan het Fonds voor innovatief kankeronderzoek KULeuven. Zo hopen... Read more »

Lees meer

Zorgeloos genieten van uw oude dag? renoveer uw badkamer

Renoveert u ook uw badkamer met het oog op een zorgeloze oude dag? mis dan zeker deze tips van Zimmo niet en kom vrijblijvend langs om uw nieuwe inloopdouche te bespreken. In onze showroom tonen we u graag hoe u uw badkamer kan aanpassen om veilig en zonder valpartijen te genieten van uw badkamermoment… Bent... Read more »

Lees meer

Foto’s toonzaal

Wij zijn volop bezig om de laatste hand te leggen aan onze nieuwe folder.

Lees meer

Showroom gesloten op 31 mei 2018

Donderdag 31 mei is de showroom uitzonderlijk gesloten. Wij nemen deel aan het technisch forum van Sax Sanitair om jullie nog beter te kunnen bijstaan met raad en daad. Graag verwelkomen we jullie opnieuw op vrijdag 1 juni. Uiteraard blijven we wel telefonisch en per mail bereikbaar.

Lees meer

Openingsuren Hemelvaartweekend: ontdek de sunshower

Onze showroom is gesloten op 10 en 11 mei 2018. Op zaterdag 12 mei ontvangen we u graag om u o.a. te laten kennismaken met onze Sunshower duo. Zo kan u ook in uw badkamer genieten van de zomerse warmte van de afgelopen dagen. De Sunshower heeft verschillende voordelen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van... Read more »

Lees meer

0pendeurweekend 16-17-18 maart 2018

“Geniet van uw badkamermoment” Ontdek onze vernieuwde toonzaal tijdens ons opendeurweekend. Laat u rondleiden in ons magazijn en ontdek de nieuwste Axor Powderrain Douche of maak kennis met de infraroodcabine van Health Mate. Een culinaire lekkernij voor iedereen en springkasteel voor de kinderen.

Lees meer