… het ontstaan
van vakmanschap

Veja Badkamers

AL 29 JAAR UW BADKAMERSPECIALIST

VEJA Badkamers legt zich al sinds 30 jaar uitsluitend toe op de totale renovatie van uw badkamer, douche en toiletruimte. Samen met ons team van 16 enthousiaste medewerkers verwezenlijken wij jaarlijks een 100-tal projecten in Vlaanderen, De Kust en Brussel.

VEJA Badkamers is een begrip in Klein-Brabant en ver daarbuiten. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Bob Vergauwen en Els Janssens. In 2017 namen Pieter De Jaeck en An-Benedikte Ceulemans de fakkel over. Begin 2018 werd de vernieuwde showroom voorgesteld. In de zomer van 2020 werd er een tweede showroom te Knokke geopend.

In onze showroom te Puurs kan u 30 realistische opstellingen bekijken waarbij wij u graag onderdompelen in de rijke wereld van het badkamerinterieur. Elke klant staat voor ons centraal en wij streven er dan ook naar om u een totaalpakket met slechts één aanspreekpunt te bezorgen. U kan in onze toonzaal zowel uw sanitair, kraanwerk en tegels of andere wandbekleding kiezen. Wij willen echter nog een stap verder gaan en begeleiden u tevens bij uw keuze van raamdecoratie, accessoires, verlichting en badlinnen.

Uw badkamer wordt op maat ontworpen zodoende dat u kan genieten van datgene waar wij voor staan, namelijk ‘mijn badkamermoment’. Wij zijn dan ook op de hoogte van de laatste trends en productinnovaties en zullen u daarin correct adviseren. Onze medewerkers volgen immers meerdere technische opleidingen per jaar, alsook bezoeken zij leveranciers en interieurbeurzen over heel Europa. Een badkamer is een belangrijke investering en u moet over een aantal jaren nog steeds kunnen genieten van uw moment.

VEJA Badkamers : tijdloze elegantie gecombineerd met het gebruik van uitsluitend hoogwaardige A-producten en het kwaliteitsvolle werk van onze eigen vakmannen, waarbij respect voor klant, product en collega centraal staan.