CORONA-maatregelen

Na een verplichte sluiting, starten wij op 11 mei zowel de werven als de opmetingen en de bezoeken in de toonzaal opnieuw op.

Onze medewerkers zijn voorzien van het nodige beschermingsmateriaal en hebben een uitvoerige opleiding gekregen mbt de CORONA-maatregelen. De rode draad hierbij is dat de gezondheid van u en onze medewerkers cruciaal is.

Onze toonzaal zal daarom uitsluitend op afspraak te bezichtigen zijn van maandag tem zaterdag. Het dragen van een mondmasker, het respecteren van de social distancing en het gebruik van de handgel is hierbij verplicht. Er zijn tevens schermen opgesteld aan de tafels.

Bij een opmeting bij u thuis, zullen onze project managers steeds een veiligheidsbril, een mondmasker en handschoenen dragen. Mogen wij ook u vragen om een mondmasker te dragen en de nodige afstand te bewaren.

Wanneer wij werken bij u uitvoeren, willen wij vragen om alle contact te vermijden tenzij dit strikt noodzakelijk is. Bij eventueel contact dient u een mondmasker te gebruiken en de afstand te bewaren. Onze medewerkers hebben tevens de nodige mondmaskers en veiligheidsbrillen bij en passen de handhygiëne strikt toe.

Moest u zich ziek voelen, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit onmiddellijk te melden.

Wij zijn ervan overtuigd dat, mits de toepassing van deze maatregelen, wij perfect in staat zijn om u de service te leveren die u van ons gewoon bent.


Terug