… dat is
zalig genieten

Een échte badkamer-revolutie

DE BADKAMER WEERSPIEGELT UW PERSOONLIJKHEID, STIJL EN LEVENSFASE

Reeds 28 jaar legt VEJA zich uitsluitend toe op badkamerrenovaties en heeft gedurende al die jaren de nodige trends zien overvliegen. Wij opteren er dan ook voor om een tijdloos ontwerp uit te tekenen voor uw nieuwe badkamer. De badkamer is immers de ruimte bij uitstek waarin uw stijl, persoonlijkheid en levensfase weerspiegeld worden. Heeft u nog kleine kinderen, dan zal een bad waarschijnlijk niet mogen ontbreken. Zijn de kinderen echter reeds het huis uit, dan zal een ruime inloopdouche met de nodige warm touch handgrepen meer aangewezen zijn. Houdt u van de retrostijl uit de jaren ’30, kiest u voor strak Italiaans design, of wenst u gewoon een prachtige badkamer voorzien van op maat gemaakte meubels van Belgische makelij met eventueel zwart kraanwerk? Dan bent u bij VEJA aan het juiste adres.

Zorgrenovatie is de term van de toekomst en betekent dat uw woning aangepast wordt aan de noden van de oude dag. Ook in dit specifieke segment is VEJA uiterst bedreven. Lukt het niet meer om uw badkamer boven te gebruiken? Geen nood wij toveren de door u gewenste ruimte op het gelijkvloers om tot badkamer voorzien van alle hedendaags comfort om zo nog langer in uw vertrouwde omgeving te kunnen vertoeven. Ook voor mindervaliden werken wij graag een concept op maat uit, waarbij wij de hygiëne voorop stellen zonder te vervallen in een louter steriel verhaal.

VEJA onderscheidt zich door de grondige voorbereiding door de project managers met de nodige bouwervaring, door de nadruk te leggen op het ontwerp op maat, de vaste prijs op basis van een vrijblijvende opmeting, de correcte communicatie, het gebruik van enkel A-materialen en de perfecte afwerking door onze eigen vakmannen.

Een afspraak maken voor uw ultieme badkamerwens?

MAAK HIER ONLINE UW AFSPRAAK

Benieuwd hoe wij werken?

 • Stap 1: kennismaking en opmeting

  Wij ontvangen u graag in onze toonzaal om kennis te maken en te antwoorden op uw eerste vragen. Cruciaal hierbij is de vraag wat uw badkamermoment voor u betekent. Onze werkwijze wordt u toegelicht en wij leiden u graag rond in onze showroom om u te laten kennismaken met onze merken en producten. De project manager of zaakvoerder plant vervolgens een afspraak in om de bestaande ruimte te komen opmeten en de verschillende mogelijkheden tot renovatie volgens uw wensen te bespreken. U kan uiteraard ook onmiddellijk een opmeting aanvragen zonder voorafgaandelijk bezoek aan de toonzaal. Zowel David, Jan als Pieter hebben een technische achtergrond en een grondige productkennis. Zij kunnen u dan ook met raad en daad bijstaan.

 • Stap 2: 3D Ontwerp en vrijblijvende offerte

  Na de opmeting zal uw project manager een 3D-ontwerp maken alsook een vrijblijvende offerte. In deze offerte worden alle werken en materialen opgenomen, zodoende dat u later niet voor verrassingen zou komen te staan. Ellen, onze sales assistent, plant vervolgens een afspraak in om dit ontwerp en de bijhorende offerte in detail te bespreken in onze showroom.

 • Stap 3: Keuze van materialen

  In onze ruime toonzalen kan u zowel uw kraanwerk als sanitair kiezen. Wij beschikken eveneens over een uitgebreid tegelaanbod, multipanel, kwartscomposiet, marmer, … zodoende dat u zich niet hoeft te verplaatsen naar de groothandel, maar bij ons uw keuze kan maken. Wenst u toch net iets anders, dan begeleiden wij u graag bij uw bezoek aan de leverancier of groothandel. Wij werken een totaalconcept voor u uit. Dit betekent dat ook verlichting, raamdecoratie en accessoires worden verwerkt in het ontwerp. Op basis van uw keuze, worden het ontwerp en de offerte aangepast en opnieuw met u besproken.

 • Stap 4: Akkoord

  Zodra u uw keuze heeft gemaakt, wordt de offerte definitief aangepast en voor akkoord getekend. De materialen worden besteld en Ellen plant de renovatiewerken in.

 • Stap 5: De planning van uw renovatie

  Zodra uw renovatie ingepland is, wordt u een maand voor de concrete datum gecontacteerd om de startdatum van uw project te bevestigen. Ellen neemt met u de laatste details door en bespreekt de laatste praktische details. Wij werken zeer grondig en breken eerst alles uit alvorens wij opnieuw opbouwen. Op deze manier zijn we zeker dat u niet binnen een aantal jaren geconfronteerd zou worden met een eventueel lek wegens verouderde bestaande leidingen. Afhankelijk van de omvang van de renovatie, houden wij dan ook rekening met een planning van een drietal weken voor een volledige badkamerrenovatie. Mocht u inmiddels niet over een badkamer kunnen beschikken, is het mogelijk om een mobiele badkamer te huren voor de duur van de werkzaamheden.

 • Stap 6: Aanvang van de werken

  Op de eerste dag van de werken, zal onze ploeg zich bij u aanmelden. De ploegbaas wordt bijgestaan door zijn vaste rechterhand. Zij hebben de plannen op voorhand doorgenomen met uw project manager en zullen de situatie ter plekke nogmaals grondig bekijken alvorens zij starten met de uitbraak van het bestaande sanitair, leidingen en eventuele muren of plafonds. Uiteraard zullen zij niet beginnen zonder eerst alles hebben afgeplakt zodoende dat er geen schade wordt aangebracht aan uw vloerbekleding, trap, … Er worden stofafzuigers geplaatst om ervoor te zorgen dat het stof u zo weinig mogelijk hindert. Na de uitbraak komt Pieter de werf bekijken en volgt uw project manager de werf minutieus op.

 • Stap 7: Verloop van de werken

  Na de uitbraak, begint de opbouw. We leggen nieuwe leidingen, afvoeren, elektriciteit, eventuele vloerverwarming en chape. Indien u wenst, isoleren wij meteen ook uw buitenmuren en plaatsen wij nieuwe (dak)ramen en een plafond in de ruimte. Onze vakmannen bouwen nieuwe muren op en plaatsen het sanitair. Onze tegelzetters plaatsen de tegels en vloeren de ruimte. Nadien worden de meubels geplaatst, de kranen aangesloten en de accessoires aangebracht. Gedurende het verloop van de werken, komen zowel de project manager als Pieter de werf geregeld inspecteren en vindt er voortdurend overleg plaats tussen de ploegen, de sales assistent en de project managers en uiteraard uzelf als bouwheer.

 • Stap 8: Oplevering

  Zodra alles geïnstalleerd is, ruimt de ploeg alles op en komt Pieter opnieuw langs om de werf op te leveren. Op dat ogenblik worden de werkzaamheden finaal overlopen en worden eventuele opmerkingen besproken.

 • Stap 9: Genieten van uw badkamermoment

  Zodra de oplevering achter de rug is, staat u nog maar één ding te doen, namelijk GENIETEN van uw badkamermoment. Genieten zoals u op vakantie doet. Even een me-time moment zonder dat u zich hoeft te verplaatsen, maar gewoon in uw eigen woning en dit voor hopelijk nog heel veel jaren….

Project X

Van A tot Z

Project IX:

Van A tot Z

Project VIII:

Van A tot Z